Изграждане на покривна конструкция

Изграждане на здрава и сигурна покривна конструкция от Нова Билд

Изграждане на покривна конструкция е една много търсена и полезна услуга, която обикновено е част от ремонт на покрива или цялостното му изграждане, при строежа на нови сгради. Както знаем основната функция на един качествен покрив е да защитава дадена сграда от влиянието на външни атмосферни фактори, като дъждове, слънце, ветрове, сняг и други. 

Професионално изградената покривна конструкция е добра основа, върху която да се положат покривните елементи в последствие! Освен устойчив на външни условия, един покрив трябва да бъде устойчив и срещу рискове, като бедствия или пожари. Не само функционалността, но и естетиката на външния вид на една сграда, зависят от изграждане на покривна конструкция с добри характеристики. Ако искате вашият покрив да бъде професионално направен – изберете услугите на Нова Билд още днес!

Изграждане на покривна конструкция – първата стъпка към изграждането на здрав покрив!

Нова Билд предлага на клиентите си услугата по изграждане на покривна конструкция. Тази услуга е много важна, понеже допринася в голяма степен и за цялостната стабилна основа на самата сграда. Когато започвате строеж на къща или конструкция – много е важно още в началото да изберете правилната покривна конструкция за тях. В това отношение фирмата ще ви даде безценни съвети за предимствата и недостатъците на най-популярните покривни конструкции у нас! Основно разделяме видовете покриви и конструкциите им на: плоски покриви, покриви със скатове или покрив тип черупка. 

Обикновено изграждане на покривна конструкция от плосък тип се прави за гаражи или малки по площ пристройки към сгради. Основата на тези покривни конструкции е плоска има хидроизолация, която се фиксира към таванските греди. Обикновено е достатъчно наклона на подобни плоски покриви да е до 5 градуса, за да не задържат вода. Терасирането им е задължително, като главните им предимства са ниска цена за изработка, възможности за озеленяване, по-добра вентилация и строеж на следващ етаж на сградата.

Скатните покриви могат да са с един, два, три или повече ската. Те обикновено покриват големи площи от сгради, като наклона им е различен, но винаги над 10 градуса. Обикновено са симетрични и изграждане на покривна конструкция се прави от дървен материал или стоманени елементи, като ферми. Предимствата на този тип покриви са икономическа ефективност, възможности за дренаж, бързо изграждане, оползотворяване на покривното подпространство. Независимо, какъв вид изграждане на покривна конструкция ще изберете, доверете се на професионалния екип на Нова Билд да я направи за вас!

Най-качествените услуги на най-добри цени!