Подмяна на улуци и обшивки

Подмяна на улуци и обшивки от Нова Билд

Подмяна на улуци и обшивки, на водосточни тръби и системи за оттичане на водата се налага на всеки! Тази услуга до голяма степен е свързана с цялостния ремонт на покрива, с подмяната на конструктивни негови елементи, които са амортизирани или когато се прави пренареждане на керемидите му. Нова Билд предлага на клиентите си подмяна на улуци и обшивки, ремонт на водосточни тръби и системи с безкомпромисно качество. Като специалисти в ремонт на покриви, фирмата предлага цялостни комплексни решение за проблемните зони на вашата водосточна система и отстраняването им. Можете да бъдете сигурни, че добрите оферти, бързото решение на проблемите ви и гаранцията за дългосрочно качество са безкомпромисни.

Подмяна на улуци и обшивки – възможности за избор и препоръки

Днес подмяната на улуците за вашата къща или сграда може да бъде извършена с разнообразни по материал, вид и качество водосточни системи. Популярните предложение и избора в тази насока се свеждат до използването на безшевни PVC улуци и съпътстващи ги обшивки. Може да заложите на PVC тръби за отвеждане на водата от улуците или на такива от поцинковани материали. Водосточните системи е добре да бъдат оборудвани с казанчета, защото така ефективността им на работа се повишава. В подмяната на улуците е добре да се направят качествено и обшивките на покривните комини, тези около стрехите на покрива и всички обшивки предпазващи сградата ви от влага и вода.

Нова Билд ви предлагат подмяна на улуци и обшивки, като самият процес включва оглед на водосточната система на къщата ви. Създаването на рентабилна и реална оферта включваща в себе си качествени материали. Гарантираме ви качествен демонтаж на старата система от улуци, без да увредим фасадата на сградата ви, монтаж на нова по-надеждна система от улуци и необходимите обшивки. 

При безшевните улуци, ако те са вашият избор, може да ви предложим монтаж на скоби за закрепването им, които са с полиестерно покритие, в избрания от вас цвят за улуците. Поцинкованите улуци също се предлагат с монтаж, чрез закрепващи скоби. Обшивките са от висококачествена поцинкована ламарина, както за комините, така и за стрехите, капандурите и други. Изберете качествена подмяна на улуци и обшивки днес от Нова Билд, за да сте готови за обилните дъждове по всяко време на годината!

Най-качествените услуги на най-добри цени!