Ремонт на покриви на панелни блокове

Ремонт на покрив на панелен блок от Нова Билд

Ремонт на покриви на панелни блокове се налага, когато покритието на покривната конструкция е нарушено, имаме налице течове и потенциалната опасност за цялостната конструкция на блока е висока. Няма, как с времето амортизацията на покривната повърхност на блока ви, да не наложи неговият навременен ремонт. 

Панелните блокове имат плоски покривни конструкции и те могат да бъдат увредени, както от атмосферните влияния, така и от човешка намеса. Важно е за обновяването на покрива на блоковете от панели бетон да изберете професионалисти с опит в тази насока. В това отношение Нова Билд ви предлага една рентабилна професионална подкрепа за ремонт на покривната повърхност на блока ви и това е доказано в практиката им на подобен тип ремонти.

Ремонт на покриви на панелни блокове – какво е важно да се направи и с какви материали?

Ако сте жител на панелен блок в град и живеете на по-долните етажи – едва ли много се интересувате от положението на покрива и дали е добро. А, трябва! Ако покрива е в лошо състояние, през него прониква влага и пропива надолу в стените на блока, от това не са засегнати само жителите на най-горните етажи, но и вие понеже конструкцията на блока е под заплаха! На първо място е много важно да се оцени дали хидроизолацията на покрива на блока не е нарушена някъде? Дали минералната защита е цялостна, свързващите пространства между отделните листове хидроизолация на рула са добре затворени и препокрити? Поради неравните си наклони панелните блокове и покривите им често имат проблеми около комините, покрай различните видове окабеляване или в отводнителните си системи. 

Ремонт на покриви на панелни блокове може да бъде направен с качествени материали, като фиброцименти, битумни мушами за изолация, метални плоскости и течна хидроизолация или  такава на рула. Нова Билд ви предлагат професионален одит на покривното пространство на блока, отпушването на отводнителните съоръжения, които често са голяма част от проблема за поява на влагата. Бързо полагане на течна или на рула хидроизолация, инспекция на отдушниците и професионално изпълнение на цялостния ремонт и поправка на блоковия покрив. Много е важно, преди самият ремонт на покриви на панелни блокове, те да се почистят добре и да се грундират с подходящите материали! Изберете качествения ремонт днес, изберете Нова Билд!

Най-качествените услуги на най-добри цени!