Реставрация на покриви и къщи

Нови Билд реставрира покриви и къщи

Реставрация на покриви и къщи е услуга, която все повече българи ползват. С оглед на нестабилните атмосферни условия, редовните бедствия в страната ни, като наводнения, бурни ветрове, пожари и катастрофи – все повече къщи се оказват с нарушена конструкция на различни нива, отнесени покриви и невъзможност да бъдат обитавани като цяло. 

В едни такива екстремни ситуации или просто защото старата ни къща на село се нуждае от реставрация, за да я използваме – можете да се свържете с Нова Билд и да се възползвате от услугите им по реставрация на покриви и къщи. Фирмата ще направи оглед за вас на място, какво е състоянието на къщата, какво е нужно да се направи, за да се подобри и пригоди за обитаване? В процеса ще се извършат консултации с архитекти и строителни инженери. Ще се използват само качествени материали за реставрацията и професионалния екип на фирмата ще се стреми максимално да запази характерния облик на домът ви, такъв какъвто е бил!

Реставрация на покриви и къщи – изкуството да вдъхнеш нов живот на един полуразрушен дом!

Независимо дали вашата къща има разрушен или полуразрушен покрив, тя се нуждае от адекватно укрепване, ремонтни дейности и заздравяване на покривната конструкция. Обикновено за реставрация на къщи или покриви, към нас се обръщат хора желаещи да реставрираме селските им западнали имоти или разрушените им от някакво бедствие домове. 

Процеса по реставрация на покриви и къщи започва с детайлен оглед на щетите нанесени от времето или дадено бедствие. Ако покривът на къщата има нестабилна носеща конструкция, тя трябва да бъде реконструирана наново и заздравена, за да се положат керемидите, каменните плочи или друго покривно покритие. Трябва да се установи дали разрушеният покрив е нанесъл щети и по конструкцията на самата къща, на стените и таваните, и носещите елементи. 

Процеса по реставрация на покриви и къщи може да трае по-кратко или много дълго – зависи доколко конструктивно покривът и конструкцията на сградата са засегнати! Ако искате безупречна, професионална и запазваща облика на домът ви реставрация на покриви и къщи – изберете Нова Билд и вдъхнете нов живот на старият си дом!

Най-качествените услуги на най-добри цени!