Боядисване на бордове, шапки и обшивки

Качествено боядисване на бордове, шапки и обшивки от Нова Билд

Боядисване на бордове, шапки и обшивки е част от дейностите извършвани, при ремонтирането на покриви. Точно тази дейност и услуга често е пренебрегвана от потребителите и те, за да спестят малко пари, решават сами да направят това боядисване. Не бива понеже е опасно за вас, губите си времето, а резултата ще бъде катастрофален – ремонта на чисто новия ви покрив може да се окаже под заплаха, понеже сте боядисали обшивките, шапките и бордовете на покрива некачествено. Това може да доведе до бързото им остаряване, износване, некачествени функции и следователно повреда по покрива – течове, влага, паднали елементи! 

Доверете се на Нова Билд, за професионалното боядисване на бордовете, шапките или обшивките, когато ремонтирате покрива си. Само така ремонта ще бъде надежден и с дългосрочно качество.

Боядисване на бордове, шапки и обшивки – една важна услуга с пренебрегвано значение!

На първо място ремонтните дейности и работата по покривите на къщите е само за професионалисти. Тази работа е свързана обикновено с голяма височина, рискове, преценка на действията и прочие. За да се боядисат шапки, бордове и обшивки по вашия покрив се изисква разбиране не само, какви материали да се използват, как да се нанесат подобаващо, но и да можете да се движите на голяма височина без риск от падане и нараняване. 

Бордовете около скатовете на покрива, коминните шапки и обшиващите кантове по самият покрив и стените под него трябва да са добре изолирани от влагата и атмосферните влияния. За да се увеличи живота им и експлоатацията да е функционална, тоест да защитават стените, покрива и водосточната система – нужно е да се ползват висококачествени грундове, бои и материали.

Услугата боядисване на бордове, шапки и обшивки може да използвате, като част от пакетната оферта и цена за ремонтните дейности на покриви. Тази услуга може и да се заяви допълнително, когато ремонта на вашия покрив не я е включвал или тя е била направена некачествено! 

Нова Билд ви гарантира използването на качествени грундове и бои за боядисване на вашите обшивки, бордове и шапки по покрива. Гарантират ви високо качество, бързина и дълъг срок на защита за вашия покрив от прищявките на времето. Изберете боядисване на бордове, шапки и обшивки при нас днес, като част от цялостен ремонт на покриви или като отделна услуга!

Най-качествените услуги на най-добри цени!